PDA

View Full Version : باز هم فیس لیفت،باز هم سایپا،زانتیای 3 هم می آید!!

Galexy1985
16 January 2010, 10:38 AM
متن خبر:

گویا سایپا قصد دارد مدل جدید زانتیا را ارائه دهد.بعد از تلاش این شرکت برای ارائه زانتیای فیس لیفت شده،حال طرحی در سایت مرکز تحقیقات این شرکت گذاشته شده که در آن آمده زانتیای جدید.گویا این طرح اولیه دومین فیس لیفت زانتیا سیتروئن در اواسط دهه 90 میلادی است.

تصویر زانتیای 3:
http://www.freepicsupload.com/pics/phpQlx5x8-final.JPG

mani60060
16 January 2010, 11:31 AM
این تصویر متعلق به کدام نشریه است؟

parsa s
16 January 2010, 11:59 AM
نه اين طرح خيلي قديميه حتي قبل از اينكه زانتيا 2 معرفي بشه من اينو ديده بودم شايد يكي از گزينه ها براي زانتيا 2 بوده -
خبرهايي از متوقف شدن توليدش وجود داره به نظرم نهايت تا 2 يا 3 سال ديگه با همين شكل توليد بشه

badkiller4004
16 January 2010, 12:22 PM
والا چند ماه پيش كه صحبت توقف در سال 89 رو ميكردن !!! ولي من بعيد ميدونم تا سال 1489 هم متوقفش كنن :icon_arro

el matador
16 January 2010, 12:39 PM
این تصویر متعلق به کدام نشریه است؟

روی جلد آخرین شماره هفته نامه دنیای خودرو

http://f.imagehost.org/0467/150.jpg

Raminium2001
16 January 2010, 10:02 PM
اونطور که شنیده بودم شرکت سیتروئن دیگه حاضر به تامین قطعه برای تولید زانتیا سایپا نیست و این کار برای تعداد تولید این خودرو در جهان براش سود آوری نداره. و فقط تا 10 سال آینده قطعات یدکی رو میتونه تامین کنه. پس مشکل سایپا برای توقف تولید قیافش نیست که با فیس لیفت مشکل برطرف بشه. باید بتونن تولیدش رو کاملا بومی کنند که این هم به نظر بعید میاد.

Galexy1985
17 January 2010, 09:19 AM
همونطور که دوستمون اشاره کرد،این تصویر + متن خبر در پانزدهمین شماره هفته نامه دنیای خودرو به چاپ رسیده و بدون هیچگونه دخل و تصرفی از جانب بنده در این تاپیک نقل قول شده،لذا تأیید و یا تکذیب خبر مذکور هم از عهده اینجانب خارج هست!
اما به هر شکل..خود من هم (بعنوان یک خواننده!) احتمال صحت داشتن این خبر رو کمتر 10 درصد میدونم،به 2 دلیل:
1)پیش از این مدیر بخش فروش و بازریابی سایپا (فرزادنشان) رسما" اعلام کرده بود که:

تولید خودروی زانتیا تا نیمه سال 89 ادامه خواهد داشت اظهار داشت : احتمالاً خودرویی که جایگزین زانتیا می شود ، مدلC4 و یا مدلهایی از کیا خواهد بود.

2)خیلی بعید هست که سایپا با توجه به تجربه ناموفق زانتیای فیس لیفت (زانتیای 2) یکبار دیگه این اشتباه رو در مورد زانتیا تکرار کنه!
:icon_cool

edge gear
22 January 2010, 08:41 PM
اونطور که شنیده بودم شرکت سیتروئن دیگه حاضر به تامین قطعه برای تولید زانتیا سایپا نیست و این کار برای تعداد تولید این خودرو در جهان براش سود آوری نداره. و فقط تا 10 سال آینده قطعات یدکی رو میتونه تامین کنه. پس مشکل سایپا برای توقف تولید قیافش نیست که با فیس لیفت مشکل برطرف بشه. باید بتونن تولیدش رو کاملا بومی کنند که این هم به نظر بعید میاد.
بچايي كه زانتيادارن بهتره يه سري قطعه هاي يدكي روبخرن و نگردارن چون قراره ناياب وگرون شن
الان:
يجفت لنت جلوي زانتيا 50 هزارتومن
يجفت ديسك جلوي زانتيا 65هزار
قيمت لنت وديسك عقبش 10هزارتومن كمتره