View Full Version : جك هاي زانتيا و مشكلات آن
F@RSH@D rezayi
2 May 2009, 02:12 PM
دوستان من مدتي هست كه در مورد جكهاي زانتيام مشكل دارم . وقتي ماشين رو روشن مي كنم ارتفاع تنظيم ميشه ولي به گمانم جلوي ماشين به حد كافي بالا نمي ياد . در دستاندازهاي شهرداري محترم و يا سرعت گيرها فكر مي كنم كه ماشين با كله خودشو مي زنه به سرعت گير . از تعميركار سايپا پرسيدم گفت مشكل كمك داري . خودم آزمايش كردم و بعد از روشن شدن ماشين جك رو زدم تا يه كم ماشين بياد بالا بعد برگردوندم به حالت اول ماشين يه كم جلوش اومد بالا حالا تو دستاندازها مشكل نداره . البته اين حالت وقتي ماشين خاموش شد برمي گرده به حالت اولش .
از دوستان اگه در اين مورد تجربه اي دارند بفرمايند ما هم استفاده كنيم .
mohammadrezaef
2 May 2009, 02:37 PM
دوستان من مدتي هست كه در مورد جكهاي زانتيام مشكل دارم . وقتي ماشين رو روشن مي كنم ارتفاع تنظيم ميشه ولي به گمانم جلوي ماشين به حد كافي بالا نمي ياد . در دستاندازهاي شهرداري محترم و يا سرعت گيرها فكر مي كنم كه ماشين با كله خودشو مي زنه به سرعت گير . از تعميركار سايپا پرسيدم گفت مشكل كمك داري . خودم آزمايش كردم و بعد از روشن شدن ماشين جك رو زدم تا يه كم ماشين بياد بالا بعد برگردوندم به حالت اول ماشين يه كم جلوش اومد بالا حالا تو دستاندازها مشكل نداره . البته اين حالت وقتي ماشين خاموش شد برمي گرده به حالت اولش .
سلام
خود جکها به این راحتی ها خراب نمیشوند:icon_excl
مشکل ماشین شما از گوی های سبز رنگ سر کمک هست نه از جکها.. منم مدت 1سال زانتیا داشتم و اتفاقا" همین مشکل رو داشتم و بعد از تعویض یکی از گوی ها درست شد:icon_surp
gh45kl
2 May 2009, 08:08 PM
در ضمن تعویض به موقع روغن هیدرولیک LHM در طول عمر بیشتر و سالم ماندن اجزای سیستم هیدرونیوماتیک تاثیر فراوان دارد.
زانتیای ما مدل 81 بوده و تا امروز 125000 کیلومتر کارکرده است. از روزی که ماشین را از کارخانه تحویل گرفته ایم سر هر 30000 کیلومتر روغن LHM را تعویض کرده ایم.شاید باور نکنید ولی تا کنون تمامی گوی های تعلیق و رگولاتور فشار, سالم و سرحال در حال انجام وظیفه بوده و هیچکدام را عوض نکرده ایم. http://phalls.com/images/icons/icon7.gif
Milad
3 May 2009, 09:50 AM
ايراد خودرو شما از گوي هاي تعليق خودرو هست ( همون گوي هاي سبز رنگ كه دوست عزيز اون بالا گفتند )
قيمت گوي تعليق جلو : 60500 فرانسه قطعه متفرقه با كيفيت خوب : 55000
گوي تعليق عقب: 160000 فرانسه
F@RSH@D rezayi
3 May 2009, 02:01 PM
سلام
خود جکها به این راحتی ها خراب نمیشوند:icon_excl
مشکل ماشین شما از گوی های سبز رنگ سر کمک هست نه از جکها.. منم مدت 1سال زانتیا داشتم و اتفاقا" همین مشکل رو داشتم و بعد از تعویض یکی از گوی ها درست شد:icon_surp
من یکبار عوضش کردم ولی اونوقت کل ماشین بعد از روشن شدن پایین می رفت نه اینکه کمتر بالا بیاد . به نظرتون این هم همون مشکله ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ايراد خودرو شما از گوي هاي تعليق خودرو هست ( همون گوي هاي سبز رنگ كه دوست عزيز اون بالا گفتند )
قيمت گوي تعليق جلو : 60500 فرانسه قطعه متفرقه با كيفيت خوب : 55000
گوي تعليق عقب: 160000 فرانسه
علامت خراب شدن پشت ها و جلو چی هست می دونید ؟ یعنی چطور میشه تشخیص داد که عقبی خرابه یا جلویی ؟
mohammadrezaef
3 May 2009, 02:58 PM
من یکبار عوضش کردم ولی اونوقت کل ماشین بعد از روشن شدن پایین می رفت نه اینکه کمتر بالا بیاد . به نظرتون این هم همون مشکله ؟
علامت خراب شدن پشت ها و جلو چی هست می دونید ؟ یعنی چطور میشه تشخیص داد که عقبی خرابه یا جلویی ؟
سلام
دوست عزیز زانتیا دارای 6گوی هست یعنی 4عدد گوی سر کمها داره و 2 گوی اصلی داره که فشار روغن رو در کمکها و بقیه گوی ها تنظیم میکنه !!:icon_exclشاید مشکل شما از یکی از این 2 گوی باشه.
در مورد تشخیص هم تا جایی که من میدونم با دیاگ و ... قابل تشخیص نیست.
باید تشریف ببرید پیش یک مکانیک مجرب:icon_excl
F@RSH@D rezayi
3 May 2009, 04:32 PM
سلام
دوست عزیز زانتیا دارای 6گوی هست یعنی 4عدد گوی سر کمها داره و 2 گوی اصلی داره که فشار روغن رو در کمکها و بقیه گوی ها تنظیم میکنه !!:icon_exclشاید مشکل شما از یکی از این 2 گوی باشه.
در مورد تشخیص هم تا جایی که من میدونم با دیاگ و ... قابل تشخیص نیست.
باید تشریف ببرید پیش یک مکانیک مجرب:icon_excl
حالا ببینید مثلا اگه 4 تا خراب باشه هزینتش کجا می زنه . آخه من نمی دونم این جکها به چه دردی می خورن . تا حالا که به جز دردسر برای من چیزی نداشته .
mohammadrezaef
3 May 2009, 07:41 PM
حالا ببینید مثلا اگه 4 تا خراب باشه هزینتش کجا می زنه . آخه من نمی دونم این جکها به چه دردی می خورن . تا حالا که به جز دردسر برای من چیزی نداشته .
نگو این حرف رو دوست عزیز:icon_excl
به خاطر همین جکها و گویها هست که یک همچین هندلینگ فوق العادهای داره.
راستی احیانا" اگر ماشین رو بردید مکانیکی و تصمیم به تعویض گوی ها گرفتید به شماره نوشته شده بر روی گوی ها دقت کنید بعصی ها 45 و بعضی ها 50 یا 55 هستند دقت کنید هر شماره ای بود عین همون رو تهیه کنید
F@RSH@D rezayi
3 May 2009, 07:45 PM
نگو این حرف رو دوست عزیز:icon_excl
به خاطر همین جکها و گویها هست که یک همچین هندلینگ فوق العادهای داره.
راستی احیانا" اگر ماشین رو بردید مکانیکی و تصمیم به تعویض گوی ها گرفتید به شماره نوشته شده بر روی گوی ها دقت کنید بعصی ها 45 و بعضی ها 50 یا 55 هستند دقت کنید هر شماره ای بود عین همون رو تهیه کنید
خیلی ممنون . ولی اگه ممکنه در مورد نقش جک در هندلینگ برای بیشتر شدن اطلاعات من توضیحی بفرمایید .
mohammadrezaef
3 May 2009, 07:50 PM
خیلی ممنون . ولی اگه ممکنه در مورد نقش جک در هندلینگ برای بیشتر شدن اطلاعات من توضیحی بفرمایید .
دوباره سلام:icon_excl
ببینید دوست عزیز این تاپیک جاش نیست ولی چشم:icon_excl
http://www.picbaran.com/files/zkdfti656rolrf7raqnh.jpgاین عکس رو خیلی وقت پیش اون موقع که زانتیا داشتم از همین فروم سیو کردم فکر میکنم گویای همه چی باشه!!!
F@RSH@D rezayi
4 May 2009, 09:42 AM
دوباره سلام:icon_excl
ببینید دوست عزیز این تاپیک جاش نیست ولی چشم:icon_excl
http://www.picbaran.com/files/zkdfti656rolrf7raqnh.jpgاین عکس رو خیلی وقت پیش اون موقع که زانتیا داشتم از همین فروم سیو کردم فکر میکنم گویای همه چی باشه!!!
ممنون از پاسختون . برام يك سوال پيش اومد اگر جك ها اينقدر مهم هستند و كارايي خوب دارند چرا در ماشنهاي ديگر اين طرح استفاده نشده ؟ يا اينكه من بي اطلاع هستم
Raminium2001
4 May 2009, 11:58 AM
دوستان، در مورد انحراف تاپیک لطفا بیشتر دقت کنید. ممنون
JBF
6 August 2009, 10:22 AM
دوست عزيز من نظرم اينه كه ماشينتون رو ببرين تا يك تنظيم ارتفاع روش انجام بدن. هر ايرادي داشته باشه با اينكار معلوم ميشه.
البته توصيه ميكنم كه به يكجاي معتبر ببريد و از مهارت استادش مطمئن باشيد.
F@RSH@D rezayi
6 August 2009, 12:44 PM
دوست عزيز من نظرم اينه كه ماشينتون رو ببرين تا يك تنظيم ارتفاع روش انجام بدن. هر ايرادي داشته باشه با اينكار معلوم ميشه.
البته توصيه ميكنم كه به يكجاي معتبر ببريد و از مهارت استادش مطمئن باشيد.
خیلی ممنون از راهنماییتون . تنظیم ارتفاع منظورتون چی هست . من تا کنون در این مورد چیزی نشنیدم . چه کسی این کارو می کنه ؟
JBF
26 September 2009, 11:18 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون . تنظیم ارتفاع منظورتون چی هست . من تا کنون در این مورد چیزی نشنیدم . چه کسی این کارو می کنه ؟
استاد چون همونطور كه خودتون ميدونيد سيستم تعليق زانتيا با كمك فنر نيست و با گوي هاي هيدرو پنوماتيك هست بعضي از مواقع تنظيم اين سيستم به هم ميخوره و خودروي شما ارتفاعش ناميزونه .
در مورد اينكه چه كسي اين كارو انجام ميده هم بايد عرض كنم كه شما ماشينتون رو اگر به يه نمايندگي مجاز سايپا توي شهر خودتون ببريد و اونها هم نخوان كه سر شما كلاه بذارن با تنظيم ارتفاع ميتونن مشكل شما رو حل كنن.( توي پرانتز مي تونيد تشريف ببريد به نمايندگي آقاي ارومچيان)
F@RSH@D rezayi
26 September 2009, 03:40 PM
استاد چون همونطور كه خودتون ميدونيد سيستم تعليق زانتيا با كمك فنر نيست و با گوي هاي هيدرو پنوماتيك هست بعضي از مواقع تنظيم اين سيستم به هم ميخوره و خودروي شما ارتفاعش ناميزونه .
در مورد اينكه چه كسي اين كارو انجام ميده هم بايد عرض كنم كه شما ماشينتون رو اگر به يه نمايندگي مجاز سايپا توي شهر خودتون ببريد و اونها هم نخوان كه سر شما كلاه بذارن با تنظيم ارتفاع ميتونن مشكل شما رو حل كنن.( توي پرانتز مي تونيد تشريف ببريد به نمايندگي آقاي ارومچيان)
حالا یه چیز جالب خدمتتون بگم یادم رفته بود بیام اینجا اینو بنویسم . مشکل من ضربه خوردن زیر ماشین بایک سنگ و یا حالا هر چیز دیگه بوده که پیچ تنظیم ارتفاع جک که کنار سینی ماشین هست رو به داخل فشار داده بوده . رفتم یکی از دوستان از زیر نگاه کرد با یک اهرم اونرو به جای خودش کشید و ارتفاع ماشین اومد بالا .
به تجربه جالب بود هم برای من و هم برای دوستان دیگر . قرار بود گوی عوض کنم :icon_neut
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.