View Full Version : مصرف بنزین زیاد زانتیا مدل 87
ziam
10 April 2009, 02:29 PM
مدتی هست که یک زانتیا 0 تهیه کردم
مصرف بنزینش خیلی زیادی نمی دونم طبیعی هست یا نه اصلا نمیشه جایی باهاش رفت؟؟!!!
فکر کنم صدی 20 می سوزونه
یک مشکل دیگه ای که داره البته احساس می کنم خیلی زود گاز پر میکنه!!
یکی از آشناها گفت که روی این مدلهای جدید از صفحه 405 استفاده شده درسته؟
Milad
10 April 2009, 03:02 PM
استفاده از دیسک و صفحه 405 در این خودرو غیر ممکنه ! میزان مصرف سوخت زانتیا در شهر همیشه بالا بوده به دلیل بدنه بزرگش و سنگین بودنش . ولی میزانی که شما میگی غیر طبیعی هست .
پیشنهاد می کنم اول میزان سوخت رو تست کنید تا بشه روش بحث کرد ؛
نحوه تست میزان مصرف سوخت : باک را تا نهایتش پر کنید و با صفر کردن کیلومتر سفر 200 - 300 کیلومتر به صورت طبیعی و روزمره با خودرو رانندگی کنید و سپس مجدداً باک را تا نهایتش پر کنید و میزان سوختی که گرفت را بر میزان کیلومتر طی شده تقسیم کنید و مقدار به دست آمده را در 100 ضرب کنبد و نتیجه میزان مصرف سوخت خودرو شما در 100 کیلومتر می باشد .
Benedict Spinoza
10 April 2009, 04:28 PM
فکر کنم صدی 20 می سوزونه
زانتیای مدل 88 یکی از بستگان رو تست کردیم و تو جاده 11 و شهر 14 الی 15 میسوزونه.
Benedict Spinoza
10 April 2009, 04:28 PM
استفاده از دیسک و صفحه 405 در این خودرو غیر ممکنه !.
تا جایی که میدونم صفحه کلاچ زانتیا و 405 به هم میخورن.
n@vid
10 April 2009, 05:19 PM
دو نفر از دوستان من زانتياي مدل 83 داشتند كه ماشينهاشون داخل شهر 15 ليتر در صد كيلومتر مصرف مي كرد.
gh45kl
10 April 2009, 09:59 PM
شما به نظر من در وهله اول باید کارهای زیر را انجام دهید:
1) تعویض فیلتر روغن و هوا و روغن موتور (راستی چه روغن موتوری میریزید؟)
2) حذف کاتالیست(تعویض یا تخلیه آن)
3) تعویض شمعها با مارک BOSCH یا DENSO ترجیحا از نوع سوزنی اگر نشد با نوع ایریدیم
4) تعویض صافی بنزین
5) بازدید وضعیت لاستیک ها از نظر بالانس بودن و میزان باد
6) حدالامکان بنزین سوپر بزنید.
7) دیاگ بزنید
بعد از انجام کارهای بالا نتیجه را اعلام کنید. :icon_cool :)
mohammadrezaef
10 April 2009, 11:05 PM
فکر کنم صدی 20 می سوزونه
سلام
1=مصرف ماشین شما تا حدی بالاست و دلیل اصلیش هم این هست که ماشینتون صفر هست و هنوز اب بندی نشده تحمل کنید تا ماشینتون مقداری کارکنه
اتفاقا" منم یک زانتیا 83 داشتم تا همین 4ماه پیش ماشینم با رینگ و لاستیک که رینگها هم تا حدی سنگین بودن در شهر با کولر نهایتا" 15 یا 16 میسوزوند!!!!!
2=در مورد مشکل دومتون اگر منظور پدال گاز هست که باید عرض کنم پدال گاز رو میشه رگلاژ کزد
3=امکان نداره دیسکو صفحه 405 به زانتیا 2000 بخوره!!!! چون از سال 83 به بعد فقط زانتیا 2000 تولید شده و تا جایی که میدونم زانتیاهای صفر در حال حضر 2000 هستند
فقط دیسک و صفحه زانتیاهای 1800 به 405 میخوره و برعکس:icon_excl
در کل دوست عزیز باید به این مصرف بنزین عادت کنی چون من ماکسیما هم داشتم ولی مصرفش با زانتیا یکی بود!!!
mahdi_mak2000
12 April 2009, 04:00 PM
من هم زانتیا مدل 87 دارم ولی از مصرفش راضی ام . البته فکر کنم 1 کم زیاده ولی نه 20 تا. من اکثرا تو شهر رانندگی میکنم این دفه که باک رو پر کردم مسافت سنج رو صفر میکنم ببیننم چقدر میره
PJK
14 April 2009, 01:13 PM
اين مقدار مصرف غير طبيعيه .
بهترين و ساده ترين راه دياگ زدن هست .
احتمال داره يكی از سنسورهای ماشين سوخته باشه . با دياگ اگر سنسوری سوخته باشه نشون ميده و يا اگر مشكل ديگه اي باشه كه نياز به تعويض قطعه داشته باشه ، مشخص ميشه .
با تشكر
Milad
20 April 2009, 11:55 AM
مصرف سوخت
طی مسافت 100 km داخل شهر 13.5 lit طی مسافت 100 km خارج شهر 6.5 lit سیکل تلفیقی 9 lit
اين بدون توجه به تزافيك هاي سنگين و چراغ قرمز هاي طولاني و كاركردن درجاي موتور و سوخت هاي بي كيفيت مي باشد . آمار اعلامي از سايت سايپا يدك مي باشد .
http://www.saipayadak.org/xantia_info.php
mahdi_mak2000
20 April 2009, 12:12 PM
آره مصرفش خیلی زیاده
فک بامحاسبات خودم حدود 20 لیتر میسوزونه در 100 کیلومتر البته همش تو شهر بوده
ziam
22 April 2009, 02:25 PM
از همه دوستان بابت نظراتشون ممنونم الان در حال تست گیری دقیق برای مصرف سوخت هستم کیلومتر رو صفر کردم با باک پر دارم حساب می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم
در مورد روغن و ... هم همه چیز فابریک هست چون ماشین 0 هست
در مورد تنظیم باد چرخها بله حق باشماست یککمکی کم باده اینم می رم رفع می کنم
اما من خودم قبلا زانتیا داشتم مدل 84 اینجوری نبود!!!
الان که فصل کولر هست وقتی کولر رو میزنم قدرت ماشین بدجوری کم میشه انگاری ترمز دستی بالاست تا این حد
Raminium2001
22 April 2009, 09:40 PM
فعلا که ماشینت صفره، تا حدودی مصرف بالا و کاهش چشمگیر قدرت موقع کولر گرفتن کاملا طبیعیه و مورد نگران کننده ای نداره. مصرف دقیق ماشینت رو بدست بیاری فکر نمی کنم زیاد بالا باشه.
البته متاسفانه زانتیا مصرفش خیلی بالاست و موتوری که روی 407 استفاده شده (اصلاح شده همین موتور) میتونه گزینه خیلی بهتری باشه (البته اگه امکان گرفتن مجوز بود).
F@RSH@D rezayi
24 April 2009, 12:04 PM
دیروز یه خانومی به من زنگ زد از تهران و گفت که از یک شرکت تماس می گیرم و آدرس بدید تا نماینده ما بیاد براتون یه دستگاه ببنده که مصرف سوختتون رو 35 % کم کنه و شتاب ماشینتون هم بیشتر بشه . کسی اطلاعی از این شرکت و کارش داره ؟ تلفنی که به من زنگ زده بود این بود : 02133692938
Masi Mc
27 May 2009, 11:22 AM
سنسور اکسیزنش سوخته
100%
hos250
6 June 2009, 05:52 PM
فکر کنم ماشينت يه ايرادي داره
منهم زانتيا 87 دارم مسيرم يه مسير معموليه و تقريباً صدي 8 تا 8.5 ميسوزونم
يک در ميان هم بنزين سوپر ميزنم
فکر کنم صدی 20 می سوزونه
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.