PDA

View Full Version : خودرو جدید سایپا یعنی سایپا 231

vnokhbeh
25 November 2008, 11:08 PM
سلام دوستان
اول اینکه خواستم از مدیران محترم خواهش کنم که واسه سایپا 231 یا همون S81 هم یه تالار درست کنن
و در قدم بعدی اینکه نظرتون راجه به این خودرو چیه و اصلا به نظرتون خودروی مناسبی هستش؟

vnokhbeh
25 November 2008, 11:18 PM
من خودم به شخصه از این ماشین خوشم اومد و حس کردم که سایپا شاید با این بتونه سهم خیلی بیشتری از بازار رو کسب کنه!

romeo_1593
26 November 2008, 09:14 AM
كسي ميدونه كي قراره بياد ؟

vnokhbeh
26 November 2008, 09:26 AM
کل خودرو یعنی بدنه و کامل شده خودرو تا 10 روز دیگه حدودا رونمایی میشه و حتی خط تولیدش هم تقریبا داره تکمیل میشه

romeo_1593
26 November 2008, 09:33 AM
کل خودرو یعنی بدنه و کامل شده خودرو تا 10 روز دیگه حدودا رونمایی میشه و حتی خط تولیدش هم تقریبا داره تکمیل میشه

حدس ميزنيد كي ثبت نام بشه و كي تحويل بدن ؟
آيا با هموني كه قبلا ديديم فرقي كرده ؟
براي داشتبورد و امكانات داخليش چي كار كردن ؟ هنوز تموم نشده ؟

k000m
26 November 2008, 09:44 AM
اگه کسی عکس از ماشین و داخلش داره لطفا در تاپیک قرار بده . با تشکر

romeo_1593
26 November 2008, 09:53 AM
اگه کسی عکس از ماشین و داخلش داره لطفا در تاپیک قرار بده . با تشکر

تصاويرش رو در اين تاپيك ميتونيد ببينيد :
http://www.phalls.com/showthread.php?t=33112

Warrior--
26 November 2008, 09:28 PM
231 اتومبیلی است که واقعا قابل مقایسه با پراید نیست!
بسیار سریع تر, قدرتمند تر, کم مصرف تر, راحت تر, ایمن تر و ...!
قیمت فوق العاده, در جدود 9.3 میلیون تومان!
از هر لحاظ از پراید بهتر است. از نظر ظاهر هم بسیار خوب شده است و به نظر من که ارزش خرید دارد و کسی که می خواهد اتومبیلی در حدود قیمت 10 میلیون بخرد نباید در خرید این اتومبیل شک کند...

hosseinabd
27 November 2008, 12:13 AM
شما مطمئنی که به این قیمت میدن؟
ال 90 که قرار بود 7 میلیون باشه اینقدر شد حالا این که 9.5 گفتند فکر کنم 20 میلیون بدن.

payamix
27 November 2008, 12:32 AM
231 اتومبیلی است که واقعا قابل مقایسه با پراید نیست!
بسیار سریع تر, قدرتمند تر, کم مصرف تر, راحت تر, ایمن تر و ...!
قیمت فوق العاده, در جدود 9.3 میلیون تومان!
از هر لحاظ از پراید بهتر است. از نظر ظاهر هم بسیار خوب شده است و به نظر من که ارزش خرید دارد و کسی که می خواهد اتومبیلی در حدود قیمت 10 میلیون بخرد نباید در خرید این اتومبیل شک کند...

وقتی هنوز کسی مشخصات فنیش رو نمیدونه و حتا کسی عکس نهاییش رو هم ندیده (آزمایش فنی پیشکش) ، شما از کجا به این نتایج دست پیدا کردین ؟!

hosseinabd
27 November 2008, 12:41 AM
یک چیزهایی رونمایی شده و عکسهاش در اختیار مردم قرار گرفته.دوستان لینک دادند.

Warrior--
27 November 2008, 01:08 AM
وقتی هنوز کسی مشخصات فنیش رو نمیدونه و حتا کسی عکس نهاییش رو هم ندیده (آزمایش فنی پیشکش) ، شما از کجا به این نتایج دست پیدا کردین ؟!

حدود یک ماه پیش شرکت سایپا این اطلاعات را اعلام کرده بود.
در مورد قیمت که مطمئن هستم همچنین قدرت موتور و چیز های دیگر که گفتم.
حتی جایی خواندم که ایربگ هم دارد!

vnokhbeh
27 November 2008, 02:49 AM
دوستان من خودم این ماشین رو از نزدیک دیدم
واقعا قیمتش زیر 10 میلیون هست
و اینکه خودرو بسیار زیبایی هست
و حتی این خودرو تست تصادف رو هم پشت سر گذاشته
این خودرو ظاهری نزدیک به 206 SD دارد ولی بسیار زیبا تر و صندوق جادار و متناسب با بدنه اون

reza_s29
27 November 2008, 03:11 AM
با عرض شرمندگي شما اين ماشين رو كجا ديديد؟؟؟

vnokhbeh
27 November 2008, 03:53 AM
تو خیابون

romeo_1593
27 November 2008, 10:18 AM
مگه تحویل دادن ؟

محمد رضا محمدي
27 November 2008, 11:07 AM
اصولا خودروهای جدید رو قبل از تحویل عمومی با پلاک آزمایشی یا پلاک شرکتی چند روز یا چند ماه در نقاط مختلف ایران و در شرایط آب و هوایی مختلف تست میکنن !
یادمه 6 ماه قبل از اینکه سمند پذیره نویسی بشه یک مدل آزمایشی سمند رو توی بزرگراه مدرس دیدم !
به هر حال سایپا 231 باید به بازار بیاد و تست خودش رو توی بازار پس یده البته سایپا میتونست ظاهر بهتری براش تدارک ببینه و به نظر من طراحان در قسمت های عقب و بغل خودرو کمی بی حوصلگی به خرج دادن و شاید ایده آل های اونها (ریو و همرزمان شرقی ) چندان ظاهر به روزی نداشتند ...
در کل نمیشه گفت برای قدم اول خوب نیست ! ولی متاسفانه اگر این قدم اول خوب جواب بده قدم آخر هم خواهد بود !

ar1358
27 November 2008, 11:10 AM
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33112

Warrior--
27 November 2008, 11:29 AM
مگه تحویل دادن ؟

احتمالا مال یکی از کارکنان شرکت سایپا بوده است ولی مطمئنا تجویل داده نشده است چرا که هنوز به طور رسمی رونمایی نشده است.

vnokhbeh
27 November 2008, 12:07 PM
یک نکته ای باید خدمتتون عرض کنم اینه که این ماشین واسه حدودا 7سال پیش هستش
یعنی طرح این ماشین حدودا 7سال پیش زده و آماده تولید شده بود
ولی به خاطر سیاست های سایپا این اتفاق رخ نداده و بعد از 7سال در امسال قراره تولید بشه

hosseinabd
27 November 2008, 03:35 PM
سایپا فعلا از ایران خودرو یاد گرفته و طرح کپی کاری انجام میده.
انشالله که بعد از این پیشرفتهای بهتری داشته باشه.

vnokhbeh
27 November 2008, 06:57 PM
البته جریان ایران خودرو مقداری متفاوت هستش
چون من اطلاع دارم که طرح این ماشین کاملا از خود سایپا بوده
از این نکته نباید بگذریم که همیشه یک الگوی اصلی وجود داره
ولی سایپا 231 کاملا توسط خود سایپا طراحی شده
در حالیکه سمند کلا مال کارخانه دیگری بود

romeo_1593
27 November 2008, 07:22 PM
خوب این چیز ها خیلی مهم نیستند ، من پایه شدم که این عجوبه رو زود بخرم کخ تستش کنم .
هر کس که خبری از ثبت نام یا قیمتش گرفت سریع اینجا بزاره که ما هم برای خریدش اقدام کنیم .
ممنون

Warrior--
27 November 2008, 09:22 PM
خوب این چیز ها خیلی مهم نیستند ، من پایه شدم که این عجوبه رو زود بخرم کخ تستش کنم .
هر کس که خبری از ثبت نام یا قیمتش گرفت سریع اینجا بزاره که ما هم برای خریدش اقدام کنیم .
ممنون

من در جایی شنیده ام که احتمالا از اوایل اسفند ثبت نامش شروع شود!!
ولی خودم فکر کنم سایپا اینقدر دیر ثبت نام و فروشش را شروع نکند و تا 2-1 ماه دیگر این کار را شروع کند.

A_R_Z
30 November 2008, 02:42 PM
امروز از اتوبان همت رد میشدم دیدم یه بیلبورد بزرگ تبلیغ 231 رو کرده . مثل اینکه دیگه واقعآ قرار وارد بازار بشه .

Raminium2001
30 November 2008, 05:23 PM
عکسی هم توی تبلیغش داشت؟

A_R_Z
30 November 2008, 09:52 PM
آره . عکس همین s81 هستش البته از بغل .

A_R_Z
1 December 2008, 01:13 PM
اینم عکسش (البته چون در حال حرکت عکس گرفتم کیفیتش خوب نشده دیگه ببخشید )

http://e.imagehost.org/t/0382/231.jpg (http://e.imagehost.org/view/0382/231)

Raminium2001
1 December 2008, 04:31 PM
این که همون ماشینیه که روش کار می کردند، بدون هیچ تغییری!!! البته فکر نکنم همین جوری بیاد بیرون، واقعا نیاز به بازنگری جدی داره. پلتفرم هم مگه نمیگن از خودشونه؟ ولی این به نظرم پلتفرم ریو (ورنا و مزدا 323 هم همینطور) هست.

Warrior--
1 December 2008, 09:24 PM
این که همون ماشینیه که روش کار می کردند، بدون هیچ تغییری!!! البته فکر نکنم همین جوری بیاد بیرون، واقعا نیاز به بازنگری جدی داره. پلتفرم هم مگه نمیگن از خودشونه؟ ولی این به نظرم پلتفرم ریو (ورنا و مزدا 323 هم همینطور) هست.

نه, به صورت کامل پلتفرم مال خودشان است و این اتومبیل کاملا توسط سایپا طراحی شده است خوشبختانه!
جایی خواندم که ایمنی اش بسیار بالا است(در حد 3 ستاره) و طراحی بدنه طوری انجام شده است که ضریب اطمینان را به مقدار زیادی بالا برده است.

vnokhbeh
1 December 2008, 11:32 PM
بله، طراحی این خودرو کاملا توسط خود سایپا انجام شده
و با ریو تفاوت های ظاهری زیادی داره

hosseinabd
2 December 2008, 01:19 AM
طراحیش بیشتر به مزدا میخوره تا به ریو.
من نمیدونم دوستان چطور اون رو به ریو شباهت میدند.

hamed_mo
2 December 2008, 01:52 AM
به نظرم هرچی باشه باعث افتخاره! قیافش که بد نیست مشخصات هم خوبن!در عمل باید دید چجوریه!امیدواریم جانشین خوبی واسه پراید باشه

amahdavi2004
2 December 2008, 11:49 AM
طراحیش بیشتر به مزدا میخوره تا به ریو.
من نمیدونم دوستان چطور اون رو به ریو شباهت میدند.

http://finnesey.org/cars/korea/page2-kia.html (http://finnesey.org/cars/korea/page2-kia.html)
یه سر به اینجا بزنید عکس همه مدلهای پراید با مارک های دیگه رو داره . یه مشین مشکی وسطای صفحه هست که پشتش عین s81 هست . در کل عکسای جالبیه فقط یه کم لودش طول میکشه . یه سر بزنین
منبع (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33112&page=3)

el matador
2 December 2008, 04:49 PM
تعجب ميكنم دوستان اينقدر تحت تاثير قرار گرفته اند :icon_twis

" این اتومبیل کاملا توسط سایپا طراحی شده است خوشبختانه! " يا " به نظرم هرچی باشه باعث افتخاره! "

آخه طراحي نابغه هاي سايپا جاي خوشبختانه گفتن داره !؟؟ اينا كه هر ماشيني رو facelift كردن ديگه نميشه بهش نگاه كرد.نمونش همين 132 كه صد رحمت به قيافه 15 سال پيشش.:icon_redf مشخصات فنيش هم كه تقريبا" هيچ فرقي نكرده

يا كجاي اين دويست و نميدونم چند مثلا" ملي باعث افتخاره با اين قيافه معموليش و موتور طراحي آلماني (پلاتفرمشم شك ندارم از رو دست كيا كپ زدن بعدا" معلوم ميشه مثه جريان طراحي بدنه سمند ملي :icon_lol:) و با قيمت يه هيونداي اكسنت يا كيا ريو يا نيسان ورسا 2008 ميخوان بفروشنش
تو رو خدا نگيد با توجه به شرايط موجود كه اگه اين شرايط واسه واردكننده ها هم وجود داشته باشه براي خودروسازهاي داخلي با اين بازار انحصاري كه بي معنيه

sarir007
2 December 2008, 05:16 PM
سایپا 231 اسم این موتور جدید (ملی) سایپاست که چند روز پیش رونمایی شد
خودروی ملی سایپا فعلاً با کد S81 شناخته میشه (و هنوز اسمش مشخص نیست) و این طور که مسئولان سایپا گفتن قراره تو بهمن (و احتمالاً دهه فجر) رونمایی بشه

vnokhbeh
2 December 2008, 05:28 PM
دوست عزیز
اینجا ما به مقایسه نپرداختیم
بلکه فقط سعی بر معرفی این محصول داشتیم
چراکه مقایسه این خودرو با خودرو های خارجی به عوامل دیگری نظیر سیاست های وارداتی هم وابسته است
بهتر است برای نقد هر چیزی ابتدا به بیان خوبی ها پرداخته و سپس با نگاهی منطقی مشکلات آنرا نیز بیان کنیم
هیچ کس منکر فرمایشات شما نیست
ولی بهتر است با شرایط موجود به بررسی و بیان نظر بپردازیم
با تشکر از نظرات سازنده شما

Warrior--
2 December 2008, 06:21 PM
من برای این گفتم خوشبختانه چون سایپا کاری نخواهد کرد که بعدا مثل ایران خودرو آبرویش برود...
امیدوارم که این اتومبیل واقعا خوب باشد و از دوستان خواهش می کنم تا زمانی که به بازار عرضه نشده است درباره ی بدی هایش اصلا چیزی نگویند چرا که هنوز هیچ چیزش را نمی دانیم و حتی ظاهر بدنه اش هم ممکن است تغییر کند!

q1w2e3r4
2 December 2008, 07:18 PM
نمای بغل خودرو خوب طراحی نشده.مخصوصا خطوط بغل بدنه که واقعا افتضاح هست.خدا کنه قبل از اینکه به بازار بدن این اشکالاتشو بر طرف کنن هم نمای جانبی و هم طرح عقبشو

sarir007
2 December 2008, 11:30 PM
همونطور که اعلام شده s81 یک خودروی زیر 10 میلیون است و نباید از آن انتظار زیادی داشت
اگه الان به بزرگنمایی در مورد اون بپردازید بعداً سرخورده میشید، بهرحال همه توان خودروسازای داخلی رو تو فیس لیفت تو چند سال اخیر دیدن

Warrior--
2 December 2008, 11:35 PM
همونطور که اعلام شده s81 یک خودروی زیر 10 میلیون است و نباید از آن انتظار زیادی داشت
اگه الان به بزرگنمایی در مورد اون بپردازید بعداً سرخورده میشید، بهرحال همه توان خودروسازای داخلی رو تو فیس لیفت تو چند سال اخیر دیدن

من کی مطمئن این حرف را زدم؟!
من فقط گفتم جایی خواندم!
این بدین معنی است که من خودم مطمئن نیستم و در حال نقل قل کردن از جای دیگر هستم و صحبت را منتقل می کنم.

hamed_mo
3 December 2008, 01:23 AM
هرچی باشه فعلا مدلش همینه!
عین سمند بعد از چند سال قطعا پیشرفته تر خواهد شد!

sarir007
4 December 2008, 01:41 PM
رونمايي S231 ، زودتر از موعد

گروه خودرو – درحالي كه قرار بود، خودرو S231 سايپا بهمن‌ماه امسال رونمايي شود، شنيده‌ها از رونمايي زودتر از موعد اين خودرو طي ماه جاري حكايت دارد.
</B>
اين در شرايطي است كه علت عجله سايپا براي اين رونمايي مشخص نيست، چرا كه طبق روال هر سال بسياري از طرح‌هاي صنعتي، در ايام سالگرد پيروزي انقلاب، افتتاح مي‌شود و سايپا نيز وعده اين ايام را براي پرده‌برداري از S231 داده بود.
هرچند آن‌طور كه از گمانه‌زني‌ها بر مي‌آيد، تقابل رونمايي S231 كه سايپا نام ملي را براي آن برگزيده با پرده‌برداري از دومين محصول ملي ايران‌خودرو يعني X12 يكي از دلايل البته كمرنگ تعجيل سايپا‌يي‌ها در اين زمينه به شمار مي‌رود. اين در شرايطي است كه نام قبلي محصول ملي سايپا، S81 نام داشت كه برگرفته از سال طراحي آن يعني 1380 بود. اين خودرو نيز مانند تندر -90 شعار محصول ارزان‌قيمت را يدك مي‌كشد و سايپا قصد دارد با نرخي زير 10ميليون تومان آن‌را به بازار عرضه كند.
به ادعاي مسوولان سايپا S231 خودرويي صد‌در‌صد ايراني محسوب مي‌شود و در ساخت آن از هيچ پلت‌فرم ديگري استفاده نشده است. اين گفته سايپايي‌ها در شرايطي است كه برخي مسوولان اين شركت شباهت قطعات S231 و ريو را انكار نمي‌كنند.
S231 با هزينه‌اي حدود 150ميليارد تومان در مركز تحقيقات سايپا و با كمك مشاوران خارجي به طراحي رسيده و از حجم موتوري 1500 سي‌سي بهره مي‌برد. اين محصول كه در كلاس B قرار دارد به احتمال فراوان پس از رسيدن به توليد انبوه جايگزين پرايد طي يكي دو سال آينده خواهد شد.
منبع:
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=135335</B>

danial_2006
4 December 2008, 06:43 PM
به نظر من كه اين رويه چه در سايپا ايران خودرو اميدوار كننده هستش.البته نه از اين لحاظ كه اين خودرو يا خودروهاي قبليشون شاهكار بوده ولي همين تلاش كه از سمند شروع شده وفعلا به s231 رسيده از مونتاژ كردن صرف بهتره و دوستاني هم كه انتقاد ميكنند بايد در نظر بگيرند كه راه صد سالرو نميشه يك شبه رفت.

Raminium2001
5 December 2008, 12:06 PM
تجربه نشون داده ایران خودرو تبهر بیشتری در طراحی و ساخت خودرو داره، ولی به دلیل بازار انحصاری و نداشتن رقیب در حال افزایش سود و تولید همون محصول قدیمی بود. سایپا هم با فروش خوبی که روی پراید داشت، گویا نیازی به تولید خودرو جدید حس نمی کرد. اما حالا با تلاش سایپا برای ساخت خودروی جدید و قیمت مناسب، ایران خودرو هم مجبور شده طرحهای بهتر و مدرنتری ارائه بده تا بازار رو به طور کلی از دست نده و این رقابتی که داره بوجود میاد، نهایتا میتونه به نفع من و شمای مصرف کننده باشه و از این بابت خوشحالم.
فقط سایپا نباید زیاد شتاب زده عمل کنه (مثلا برای اینکه فیس لیفت لوگان رو قبل از ایران خودرو ارائه بده تا حدودی کار نا مناسب تحویل داد) و با سرعت مناسب، خودرویی مناسب ارائه بده تا بتونه بازار بهتری بدست بیاره.

shahram2006_m
5 December 2008, 01:06 PM
به نظر من كه اين رويه چه در سايپا ايران خودرو اميدوار كننده هستش.البته نه از اين لحاظ كه اين خودرو يا خودروهاي قبليشون شاهكار بوده ولي همين تلاش كه از سمند شروع شده وفعلا به s231 رسيده از مونتاژ كردن صرف بهتره و دوستاني هم كه انتقاد ميكنند بايد در نظر بگيرند كه راه صد سالرو نميشه يك شبه رفت.

دوست عزیز اعتقاد شما برام جالبه، شاید بدونید هیوندای خیلی دیر تر از ایران خودرو شروع کرد به خودروسازی حالا اونا کجان ما کجاییم فقط مونتاژ و یا خودرو های من دراوردی که هیچ قسمتش کار خودمون نیست.دنیا خیلی سریع داره پیشرفت میکنه اگر فکر شما رو بخواییم عملی کنیم احتمالا باید در مئت 200 سال خودروساز بشیم ،شاید همین تفکر های نادرست که باعث میشه وضع اینچنین باشه.

hamed_mo
6 December 2008, 01:58 AM
دوست عزیز اعتقاد شما برام جالبه، شاید بدونید هیوندای خیلی دیر تر از ایران خودرو شروع کرد به خودروسازی حالا اونا کجان ما کجاییم فقط مونتاژ و یا خودرو های من دراوردی که هیچ قسمتش کار خودمون نیست.دنیا خیلی سریع داره پیشرفت میکنه اگر فکر شما رو بخواییم عملی کنیم احتمالا باید در مئت 200 سال خودروساز بشیم ،شاید همین تفکر های نادرست که باعث میشه وضع اینچنین باشه.

دوست عزیز منم خیلی متاسفم که نتونستیم مثل کره ای ها پیشرفت کنیم...
باید قبول کنیم که زمان شروع خودروسازی ایران برمی گرده به سال 46 تقریبا مثل کره.
اما در زمان شاه که فقط بسنده به مونتاژ بود...یکم جلوتر رفتیم رسیدیم به انقلاب!!!
بعدشم تا اومدیم به خودمون برسیم خوردیم به جنگ!!!یه بنده خدایی تعریف می کرد که اون موقع میگفتن ایرانخودرو رو خراب کنین، جاش گندم و ... بکارین!!!!!!!:icon_redf
شرایط ما خیلی با کره ای ها فرق می کرد و می کنه...درسته که با هم شروع کردیم اما ما چه مشکلاتی داشتیم و اونها چیا...؟!
ایشالا یه روز یه کره های ها می رسیم و از اونها هم جلوتر میزنیم!!!!(عمرن):icon_cool:icon_evil

hosseinabd
6 December 2008, 02:27 AM
درسته دوست عزیز که ما یکسری شرایط بد رو داشتیم.
ولی یک شرایط خیلی بدی که توی کره بود ولی ما هنوز هم اون شرایط رو نداریم بحث ازاد بودن واردات خودرو هست.
توی کره از بدو تولید خودروسازها تمام خودروهای وارداتی با نرخ جهانی بوده یعنی فکر کنم حدود 7 درصد ولی توی ایران هنوز با نرخ 120 درصد وارد میشه که این فضا رو برای خودروساز خیلی باز میکنه.
پس کره ای ها هم همچین اوضاع خوبی نداشتند ولی پیشرفت کردند.
کیا از هیوندایی قدیمی تره ولی میبینید که هیوندایی الان کمی جلوتره و داره توی دنیا فروشش رو بیشتر میکنه.

حالا جدای از این، ما توی این دورانهای جنگ و انقلاب و ... بودیم چه ربطی به کیفیت خودروهامون داره؟چرا اونها هروز داره پایین میاد؟الان که دیگه شرایط بهتره و از دوران جنگ هم 20 سال گذشته.

hamed_mo
6 December 2008, 12:26 PM
اونا زود جنبیدن به خودشون...
شاید یکی از دلایل موفقیتشون ازاد بودن واردات بوده...
ببینید توی طراحی هاشون قدیم تر ها چقدر طرح تقلیدی میزدن؟
در ضمن مردم اونها هم با ما خیلی فرق دارن!اونا خودشون می خان که پیشرفت کنن اما ماها به فکر خودمونیم...یعنی حاظر شدن به خاطر صنعت خودشون از خودروسازی کشور خودشون حمایت کنن...!
در مورد سوال دوم هم دلیل بی کبفیت تر شدن هر روز خودروهای ساخت داخل رو من انحصاری بودن بازار خودرو تو ایران میدونم.... دیگه همه اینو میدونن که 2 قطب ایرانخودرو و سایپا چه کردن با ما!!!!!!!!!

Warrior--
6 December 2008, 12:44 PM
پس کی مشخصات فنی و امکانات این اتومبیل را سایپا اعلام می کند؟!:icon_twis

el matador
6 December 2008, 12:53 PM
دوست عزیز منم خیلی متاسفم که نتونستیم مثل کره ای ها پیشرفت کنیم...
باید قبول کنیم که زمان شروع خودروسازی ایران برمی گرده به سال 46 تقریبا مثل کره.
اما در زمان شاه که فقط بسنده به مونتاژ بود...یکم جلوتر رفتیم رسیدیم به انقلاب!!!
بعدشم تا اومدیم به خودمون برسیم خوردیم به جنگ!!!یه بنده خدایی تعریف می کرد که اون موقع میگفتن ایرانخودرو رو خراب کنین، جاش گندم و ... بکارین!!!!!!!:icon_redf
شرایط ما خیلی با کره ای ها فرق می کرد و می کنه...درسته که با هم شروع کردیم اما ما چه مشکلاتی داشتیم و اونها چیا...؟!
ایشالا یه روز یه کره های ها می رسیم و از اونها هم جلوتر میزنیم!!!!(عمرن):icon_cool:icon_evil
من نميدونم اين احساسات خام ناسيوناليستى چيه كه حتما" بايد يه برند به اسم ايران باشه كه من و تو بتونيم مثلا" تو دنيا قمپز در كنيم
مهم رفاه مردمه كه با اين وضعيت اقتصادى بتونن با كمترين هزينه با كيفيت ترين و ايمنترين ماشينو سوار شن
مگه هلند و بلژيك ودانمارك كه تكنولوژيشون صد برابر ماست برند ملي دارن؟
حداقل بيايم از همين بغل دستمون تركيه درس بگيريم كه با همين مونتاژ و قطعه سازى به كجا رسيده . انصافا" صنعت خودروسازى ما موفق تره يا تركيه؟

!hadi!
6 December 2008, 02:05 PM
پس کی مشخصات فنی و امکانات این اتومبیل را سایپا اعلام می کند؟!:icon_twis

خودروي كاملا" ايراني ساخت سايپا را بهتر بشناسيم

به گزارش ستاد خبري گروه خودروسازي سايپا طراحي خودروي داراي پلتفرم كاملا مستقل ايراني S81 توسط شركت سايپا در راستاي ارتقاء صنعت خودروسازي و به منظور بومي سازي و ارتقاء سطح دستيابي به دانش فني طراحي با برند سايپا در اين شركت به حالت اجرايي درآمده است.
ظرفيت موتور خودرو كاملا" ايراني ساخت سايپا cc 1500 و مصرف سوخت آن راحدود 7 ليتر در 100 كيلومتر اعلام شده است . موتور انژكتوري اين خودرو با توجه به آلايندگي و مصرف سوخت اندك استاندارد يورو 3 را دارا مي باشد و قادر است استاندارد يورو 4 را نيز دريافت نمايد .
ديگر امكانات و تجهيزات مناسب اين خودرو با ظرفيت حمل 5 سرنشين و امكانات و تجهيزات مناسب ، داراي صندوق عقب بزرگ و تسمه هاي فولادي داخل دربها جهت حفاظت بيشتر سرنشينان است كه امكان راحتي و ايمني را براي سفر و گردشگري خانواده هاي ايراني فراهم مي كند . خودروي ساخت سايپا پنج دنده بوده و موتور آن داراي 80 اسب بخار قدرت مي باشد و سرعت آن حداكثر 200 كيلومتر در ساعت ومجهز به ترمز ديسكي چرخ جلو با سيستم خنك كننده است .
كولر گازي ، فرمان هيدروليك ، شيشه بالابر برقي دربهاي جلو و عقب ، قفل مركزي ، سپر رنگ بدنه و صندلي قابل تنظيم در ارتفاع را از ديگر تجهيزات اين خودرو مي توان عنوان كرد و گفت خودروي ساخت سايپا در صورت تقاضا در بازار به ايربگ ( كيسه ايمني هوا ) و ترمزضد قفل ( اي .بي .اس ) و گيربكس اتوماتيك مجهز خواهد شد. با توليد اين خودروي جديد در رنگها ، مدلها و با تجهيزات مختلف هموطنان گزينه هاي بيشتري براي انتخاب يك خودرو با كيفيت بالا ترو مجهزتر خواهند داشت .:icon_razz
منبع : http://www.saipacorp.com/fa/Default.asp?inpg=/net/admin/news/newsview.aspx?ID=307 (http://www.saipacorp.com/fa/Default.asp?inpg=/net/admin/news/newsview.aspx?ID=307)

!hadi!
6 December 2008, 02:13 PM
خودروي ملي سايپا با اين همه سرو صدا .... هنوز ترمز abs و کيسه هوا ندارد .... و در صورت تقاضا !!!
نميدانم چه ميشود گفت ... امنيت و تکنولوژي روز !!
افسوس ...!!!!

hamed_mo
6 December 2008, 08:42 PM
خودروي ملي سايپا با اين همه سرو صدا .... هنوز ترمز abs و کيسه هوا ندارد .... و در صورت تقاضا !!!
نميدانم چه ميشود گفت ... امنيت و تکنولوژي روز !!
افسوس ...!!!!

مشکل همینه!!!!!
اینقدر سر و تهشو میزنیم تا ارزون تر در بیاد!!!!
حکایت تیپ 0 لوگان میمونه!!!!
یکی از امکاناتش میگفت! صندلی با قابلیت نشستن!!!!!!!:icon_lol:

vnokhbeh
6 December 2008, 10:52 PM
دوستان گرامی به گفته مسئولان سایپا، امکانات فوق جزو آپشن های این خودرو می باشد

reza_s29
7 December 2008, 03:16 AM
حالا كي اين دسته گل رو ميخوان تقديم ملت عزيز ايران كنند؟؟
اميدوارم قضيه ترميم چراغهاي عقب سمند براي اين پيش نياد

Warrior--
7 December 2008, 03:36 AM
اميدوارم قضيه ترميم چراغهاي عقب سمند براي اين پيش نياد

مثل اینکه از اوایل بهمن تولیدش به صورت انبوه آغاز می شود و از اواخر بهمن فروشش آغاز خواهد شد...
قضیه ی چراغ های سمند چه بوده است؟(شرمنده ولی من نمی دانم:icon_neut)

!hadi!
7 December 2008, 09:19 AM
:icon_roll مينياتور يعني همين خودروي ملي ؟! شايد اين اسم جديدش هست ... شايد هم ... »»»

مینیاتور اولین خودروی تولید تمام داخل است که همزمان با پیگیری و برنامه‌ریزی‌ها برای تولید این خودرو موضوع خدمات پس از فروش نیز پیگیری شده است .
عموزاده- مدیر عامل سایپا یدک- با بیان این مطلب اظهار داشت: برای خودروی مینیاتور همزمان با طی شدن پروسه تولید، پروسه تولید قطعات مخصوص خدمات پس از فروش نیز طی شده است و این امر نشان از عزم جدی گروه خودروسازی سایپا برای حضور پررنگ‌تر از پیش در بازار خودرو دارد.
مدیر عامل سایپا یدک تصریح کرد: برای خودروی مینیاتور وظیفه ما بیشتر است. به دلیل این که این خودرو اولین خودروی کامل داخلی است و علاوه بر نام سایپا، توان مهندسی کشور را همراه خود دارد.
وی ادامه داد: عملکرد ما باید به گونه‌ای باشد تا این خودروی کاملا ایرانی امتحان خود را به خوبی پس بدهد و مورد استقبال مردم واقع شود.
......... عموزاده در انتها تصریح کرد: با توجه به طراحی ظریف و زیبای خودروی تولیدی نام مینیاتور نیز برای این خودرو مناسب به نظر می‌رسد.

قطعات خودرو مينياتور داراي استانداردهاي جهاني است »»»
با ساخت خودروی ایرانی و دارای برند سایپا، توان طراحی پلتفرم در این شرکت بوجود آمد. سعید مدنی مدیر عامل شرکت تامین قطعات سایپا، سازه گستر با اعلام این که برخلاف پیش بینی ها کار طراحی این خودرو زودتر از موعد مقرر به پایان رسیده است و با رونمایی مينياتور در هفته آینده متخصصان شركت سازه گستر كه در اين پروژه فعال بوده اند شاهد دستاورد خود خواهند بود در ادامه افزود : مدیریت طراحی و هماهنگی تامین قطعات این خودرو به شرکت سازه گستر واگذار شده بود که موفق شدیم در این شرکت و با همكاري دیگر شرکت های مجموعه این خودرو را طراحی کنیم.
وی با بیان این که هم اکنون نمونه های اولیه از قالب های اصلی تهیه شده و خط تولید این خودرو آماده راه اندازی آزمایشی است، خاطرنشان کرد: تمامی تست های لازم برای سنجش استانداردهای لازم در این خودرو در مرکز تحقیقات سایپا انجام شده و با طی مراحل VP و EP آماده ورود به خط تولید شده است .
مدنی با اشاره به این که استانداردهای این خودرو بر اساس استانداردهای جهانی و ملی ارزیابی شده است، یادآور شد: افزون بر استانداردهای موجود، در داخل شرکت نیز استانداردهایی تعریف شد و پس از ارسال نمونه تولیدی به کشورهای خارجی، مشخصات فنی، رانندگی، ایمنی و تست های تصادف مورد تایید قرار گرفته است و می توان ادعا کرد که همه استانداردهای بین المللی را جوابگو بوده و در برخی موارد از آن هم فراتر رفته ایم.
مدنی در توضیح این مساله خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم سیر تکاملی برای ساخت خودرو در نظر بگیریم، تولید انبوه، خودکفایی، بهبود کیفیت، ایجاد تغییرات جزئی در ظاهر"Facelift" و کنترل قیمت ، طراحی و در انتها تولید ناب از مراحل پنجگانه آن هستند که با تولید این خودرو ما فاز طراحی را هم پشت سر گذاشته ایم.
مدیر عامل سازه گستر دلیل استفاده از موتور S231 بر روی خودرو مينياتور را کاهش هزینه های تولید آن به دليل داخلي بودن یاد کرد .:icon_razz

منبع : سايپا

!hadi!
7 December 2008, 10:42 AM

.......
بذرپاش مديرعامل گروه خودروسازي سايپا در ادامه با اشاره به پيشرفت خودروسازي در ايران طي سالهاي اخير گفت: هفته آينده نيز با حضور رياست جمهوري خودرويي کاملا ايراني به نام مينياتور افتتاح خواهد شد که قيمت آن نيز زير 10 ميليون تومان در نظر گرفته شده است.

!! لطفا در صورت صلاحديد و امکان اسم تاپيک را به مينياتور تغيير دهيد !!

sarir007
7 December 2008, 12:00 PM
با توجه به اینکه قیمتش حدود 9 میلیونه پس حتماً باید چیزی در حد پراید باشه که هم این براشون بفروشه هم پراید
اگه این خودرو در حد بالاتری مثلاً ریو بود اونوقت با این قیمتش، نه ریو فروش میرفت نه پراید و سایپا نمیاد همچین کاری بکنه

danial_2006
7 December 2008, 12:18 PM

من حرف شما رو قبول دارم ولي هر كشوري شرايط خودشو داره و قابل مقايسه با كشورهاي ديگه تحت شرايط ديگه نيست.ولي اگه ما بخواهيم به اين دليل كه شرايطمون متفاوت پيشرفت نكنيم اينهم درست نيست.همونجوري كه دوستان هم گفتن كه قبل از انقلاب كه مونتاژ كار بوديم و بعد از اون هم اگه به تاريخ انقلاب و بعد از اون نگاهي بيندازيد مردم براي نيازهاي عاديشون مونده بودن چون كشور ما تا قبل از اون فقط واردات ميكرد و چون ما تحريم بوديم سرمايه گذاري در اين جهت كه نيازهاي مردم و كشور بر طرف بشه انجام شد و بهد از اون هم 8سال جنگ كه در اون دوره هم نميشه انتظاري داشت و بعد از اون هم حداقل 8 ديگه لازم بود تا كشور بازسازي بشه و شرايط اقتصادي كشور كه در زمان جنگ بسيار آسيب ديد به شرايط قابل تحملي برسه.من كه فكر ميكنم با اين شرايط درسته كه سريع پيشرفت نكرديم ولي متوسط بوده.:icon_cool

el matador
7 December 2008, 01:59 PM
مثل اینکه از اوایل بهمن تولیدش به صورت انبوه آغاز می شود و از اواخر بهمن فروشش آغاز خواهد شد...
قضیه ی چراغ های سمند چه بوده است؟(شرمنده ولی من نمی دانم:icon_neut)
فكر كنم منظورش تفاوت چراغهاي عقب سمند ال ايكس و سمند معموليه

Raminium2001
7 December 2008, 06:11 PM
من با وجود داشتن شرایط سخت و تحریم، با حرفهای شهرام (shahram2006_m) کاملا موافقم. بحث جالبی شده ولی از اونجایی که جاش اینجا نیست، از دوستان می خوام به بحث اصلی برگردن. ممنون

sam5154
10 December 2008, 12:55 AM
من حرف شما رو قبول دارم ولي هر كشوري شرايط خودشو داره و قابل مقايسه با كشورهاي ديگه تحت شرايط ديگه نيست.ولي اگه ما بخواهيم به اين دليل كه شرايطمون متفاوت پيشرفت نكنيم اينهم درست نيست.همونجوري كه دوستان هم گفتن كه قبل از انقلاب كه مونتاژ كار بوديم و بعد از اون هم اگه به تاريخ انقلاب و بعد از اون نگاهي بيندازيد مردم براي نيازهاي عاديشون مونده بودن چون كشور ما تا قبل از اون فقط واردات ميكرد و چون ما تحريم بوديم سرمايه گذاري در اين جهت كه نيازهاي مردم و كشور بر طرف بشه انجام شد و بهد از اون هم 8سال جنگ كه در اون دوره هم نميشه انتظاري داشت و بعد از اون هم حداقل 8 ديگه لازم بود تا كشور بازسازي بشه و شرايط اقتصادي كشور كه در زمان جنگ بسيار آسيب ديد به شرايط قابل تحملي برسه.من كه فكر ميكنم با اين شرايط درسته كه سريع پيشرفت نكرديم ولي متوسط بوده.:icon_cool

و جالبتر از اون اينه که خودروسازاي 40و50 ساله ما بعد از کره به عنوان يه جهش رفتن سراغ ماشيناي چيني و مالزيايي.

CAMBRIDG
10 December 2008, 07:38 PM
سلام دوستان
خودروی مینیاتور شنبه 23 اذر رونمایی میشه

Warrior--
11 December 2008, 12:59 AM
سلام دوستان
خودروی مینیاتور شنبه 23 اذر رونمایی میشه

آره!
من امشب تبلیغش را در تلویزیون دیدم!
وافعا که قشنگ است...(به نظر من!)

!hadi!
11 December 2008, 09:26 AM
من هم ديشب از شبکه 3 ديدم که همراه با توضيحات زيرمجموعه هاي سايپا بود ، ماشين هم از زوايايي که نشون مي دادند بد نبود البته به صورت کامل نشون ندادند ...

حالا يه چيز ميمونه : اين ماشين تو بعضي از گفته ها گفتند که ترمز abs و کيسه هوا ندارد بعضي ديگر هم مي گفتند با ترمز abs که حتي توي اخبار راديو من شنيدم که گفتند با فرمان هيدروليک و ترمز abs اين خودرو ....
حدود قيمت اين ماشين هم طبق گفته ها بين 9 تا 10 هست . در اين صورت اينها بازار پرايد را از دست نخواهند داد چون رنج حدود 7 براي فروش پرايد با قدرت خريد قشر متوسط يا نسبتا متوسط نسبتا مناسب است ولي ... در مورد ريو چه خواهند کرد ... البته اگر اين مينياتور ماشين خوبي از آب در بيايد . شايد هم يه سياست ديگري داشته باشند .. نميدونم

arashazarnia
11 December 2008, 10:27 AM
دوستان خالا تا بیاد این عکساشو ببینید.
چراغای جلوش که خیلی خوشکله البته توی تبلیعی که میکنه یه ذره با ابن فرق داره.

arashazarnia
11 December 2008, 10:51 AM
دوستان حالا تا خودش بیاد این عکساشو ببینید.
چراغای جلوش که خیلی خوشکله البته توی تبلیعی که میکنه یه ذره با این فرق داره ولی به نظرم شکل کلیش همینه.

http://www.sharemation.com/anni/woorld.mihanblog/3z9o4s7.jpg

http://www.sharemation.com/anni/woorld.mihanblog/6h6zspj.jpg

sarir007
11 December 2008, 05:47 PM
این عکسا یه ساله رو اینترنتن ،بعید میدونم همین باشه و تغییرنکرده باشه

Warrior--
11 December 2008, 06:56 PM
این عکس ها در حدود 1 سال پیش(شاید هم بیش تر) گرفته شده اند که مال طرح اولیه ی مینیاتور بود!
اگر در آن تبلیغ دقت کرده باشد دیدید که به طور کلی چراغ های جلو ی مینیاتور به این عکس فرق دارد و خیلی زیبا تر است!!!
من که خیلی دوست داشتم!

F@RSH@D rezayi
2 May 2009, 10:28 AM
من فكر مي كنم بايد بخش پلاستيكي بين دو چراغ جلو (‌نماي هواكشي رادياتور ماشين )‌بزرگتر از اين بود . در اين حالت ماشين زيباتر مي شد . در مجله ماشين 3 شماره پيش از خودش عكي رو طراحي كرده بود كه اين بخش رو بزرگتر كشيده بود من اون رو بيشتر پسنديدم .

vnokhbeh
13 May 2009, 03:09 AM
امیدوارم صحبتهاشون در ارتباط با قیمتش درست باشه

Raminium2001
15 May 2009, 09:17 AM
دوستان، این تاپیک متعلق به زمان قبل از معرفی مینیاتور هست و از اون به بعد بحث در تاپیک جداگانه ای پیگیری میشه.