PDA

View Full Version : نظر شما در مورد زانتیا چیه ؟

pouriar
21 March 2006, 11:29 PM
سلام...هر کس زانتیا داره بیاد بگه چجوره . راضیه ؟ و از مدلش بگه ! خوبیاش و بدیاش و هر چیزیش که میدونین و بلدین و تجربه دارین بگین !!!! امیدوارم این تاپیک موثر و باحال و جنجالی باشه !!! خوش باشین و شروع کنین !!

salar68
21 March 2006, 11:52 PM
سلام
ما یه مدل 83 داریم

صفر هم بود رنگ سرمه ای
sx2000
محاسن به نظر من :
موتور قوی
نرمی و راحتی خوب
جاداره
راه می ره
تعلیقش خوبه تو سرعت
کنترل ضبظش بدک نیست باحاله !
هندلینگش خوبه ( به نظر من مدل های 1800 سی سی اون خیلی هندلینگ بهتر و عالی تری و کلا" نمی دونم من از این نظر با این مدلش بیشتر حال کردم و یه جوری فکر می کنم این موتور بیشتر به این ماشین تا مدل 2 لیتریش ! )
ایمنی سرقت
ترمز هاش هم عالیه
خستگی در راه زیاد نداره
سرنیشتان عقب برایشان جای کافی داره
و ..............

ایمنی : به نظر من ایمنی این ماشین در حد خیلی بالا نیست ولی مطئمن هست بهتر از بقیه ماشین های ایرانی هست ایربگ و ترمز و .... داره ولی برای سرنش به نظر من خیر !

زیبائی : به نظر من افتضاح و قدیمی ولی چهره ای کلاسیکی داره

کیفیت مونتاژ : قابل قبوله ولی ما که ماشین را تخویل گرفتیم چندین بار به نمایندگی مراجعه کردیم فقط چند بار مشکل روغن هیدرولیک پیدا کرد و هی خالی می شد و کلی ماشین را به قول معروف راهی نمایندگی می کرد تا بالاخره توسط یه تعمیرکار که ماله نماینگی نبود حل شد

می رسیم به قطعاتش که یه کم گرون و پر خرج و نسبتا" هم خرج نگه داریش بالا هست
مثلا" یه مورد یکی از آشنایان یه ماشین بهش زده بود و رفته بود و نفهمیده بود کی بوده از قسمت عقب کلی صدمه دید در حالی که به نظر نمیومد ماشین چند روزی بند باشه مدت 55 روز در نمایندگی بستری بود ! و بیشتر مشکلش عیب سیم کشی بود که بهش آسیب رسیده بود !!!! و مدت زیادی صرف همین موضوع بود
در حالی که خودرو ها یجدید مثل 206 از مالتی پکس بهره می برند که باعث می شه سیم کشی به نصف ودقیق و ... برسه و به افتضاحی زانتیا نرسه

مشکل عمده به نظر من : موضع شتاب گیری بالا هست که سرنیش عقب به این ور آن و رپرت می شه که براش به نظر من خیلی آزار دهنده است و آن هم از کمک فنر هاش هست !!! و خیلی به نظر من عیب بزرگی هست البته برای من که همیشه 3 تا تو ماشینیم و شتاب بالا معمولا" راه می افتیم !

ضبظش هم بود نبود خوبه

توی اروپا اگر قسمتتون شه برید ماشین با این رنج یعنی15 هزار تا 20 هزار یورور خیلی ماشین های توپی گیرتون می اد و واقعا" آن همه امکانات و تجهزات داره که توی خواب هم نمی شه با این قیمت این همه دید ! در حالی که به نظر من زانتیا در مقابل آن ها یه ماشین خیلی ساده و قدیمی می باشد

به نظر من در رنج قیمتی 19 تا 30 ملیون تنها ماشینی که حرف اول را می زنه فقط و فقط زانتیا هست و ماشین های دیگر که البته خیلی هم کم هست نمی تونه پاسخ گو باشه
مزدا هم تیپ 3 داشتیم بد نبود فقط عیبش بود به نظر من داحلش کوچیکه !

نظرات تماما" شخصی بود اا

pouriar
22 March 2006, 03:30 AM
راستش ماهم همین رنگ رو داریم . در کل راضیم . ضبطش که فقط cd هست بدون چنجر نمیدونم چه مرگیش هر از گاهی هنگ میکنه و کد میخواد نه نمایندگی سایپا نه نمایندگی خود ظبط نتونستن درستش کنن تعویض همکه میگن نه سالمه !!! حالا خودم دیگه نمیدونم چه کنم . ولی الان یه 3100 تا باش رفتیم تا حالاش که خوب بوده قیافشم سلیقه ای هست من خوشم میاد ازش !! این جریان کم کردن روغن چقد به چقد باید بریزیم ؟ LHM باید ریخت ؟ چقدر؟کی؟از کجاش ؟ بعد اون کیلومتر معکوس چیه قبل از استارت میاد کنارش آچاره ؟ مثلا 12000 تاست الان . اون بالای کیلومتر a و b چیه ؟ اونم یه عدد هست .

spiderman9119
22 March 2006, 09:20 AM
سلام...هر کس زانتیا داره بیاد بگه چجوره . راضیه ؟ و از مدلش بگه ! خوبیاش و بدیاش و هر چیزیش که میدونین و بلدین و تجربه دارین بگین !!!! امیدوارم این تاپیک موثر و باحال و جنجالی باشه !!! خوش باشین و شروع کنین !!
ماشین خوبیه برادر من یه سفید 83 رو داشت خیلی عالی بود آلان یه نقره ای 84 داره که افتضاح در کل هر چی داره جلوتر میره کیفیت پایین تر میاد در ضمن بگم که این ماشین سالی 2.5 تا 3.5 ملیون افت قیمت داره ولی از نظر فنر بندی به نظر من عالی هستش پایدار باشید.

pouriar
22 March 2006, 09:50 PM
کسی جواب سوالای منو نمیده ؟؟؟؟؟؟

Exculosive
29 March 2006, 02:22 AM
ba salam
2 mored hast ke bayad behesh eshare konam
aval einke man ye xantia sx 2000 83 dashtam va zaptesh kheyli mozakhraf bod vali kontorolesh az roye farmon khob bod
morede dovom khedmate on doste azizi ke ghofte toye range 20 ta 30 xantia harfe aval ro mizane bayad begham ke dighe ein tor nist
alan hyundai avante 2000 harfe aval ro mizane chon:
ham zaheresh va ham dakhelesh az xantia ghashangh tare
motoresh 140 hp ghodrat dare vali xantia 132 hp ghodrat dare
mashine tarahi 2004
va.......
good luck

Generation-x:دوست عزیز زبان رسمی سایت پارسی هست نه پینگیلیش لطفا فارسی پست کنید!

ترجمه متن: با سلام
2 مورد هست که باید بهش اشاره کنم
اول اینکه من یه زانتیا SX2000 مدل 83 داشتم و زبتش خیلی مذخرف بود ولی کنترلش از روی فرمون خوب بود . مورد دوم خدمت اون دوست عزیزی که گفت تو رنج 20 تا 30 زانتیا حرف اول رو میزنه باید بگم که دقیق این تور نیست الان هیوندای آونته 2000 حرف اول رو میزنه چون هم ظاهرش هم داخلش از زانتیا قشنگ تره موتورش 140 ایسب بخار قدرت داره ولی زانتیا 132 اسب بخار قدرت داره ماشین تراهی 2004 و......
موفق باشید

masoudgh
4 April 2006, 01:54 PM
ba salam
2 mored hast ke bayad behesh eshare konam
aval einke man ye xantia sx 2000 83 dashtam va zaptesh kheyli mozakhraf bod vali kontorolesh az roye farmon khob bod
morede dovom khedmate on doste azizi ke ghofte toye range 20 ta 30 xantia harfe aval ro mizane bayad begham ke dighe ein tor nist
alan hyundai avante 2000 harfe aval ro mizane chon:
ham zaheresh va ham dakhelesh az xantia ghashangh tare
motoresh 140 hp ghodrat dare vali xantia 132 hp ghodrat dare
mashine tarahi 2004
va.......
good luck

دوست عزيز
زبان رسمي سايت فارسي است. لطفا پينگليش ننويسيد

amirak
7 April 2006, 09:38 PM
سلام
ما یه مدل 83 داریم

صفر هم بود رنگ سرمه ای
sx2000
محاسن به نظر من :
موتور قوی
نرمی و راحتی خوب
جاداره
راه می ره
تعلیقش خوبه تو سرعت
کنترل ضبظش بدک نیست باحاله !
هندلینگش خوبه ( به نظر من مدل های 1800 سی سی اون خیلی هندلینگ بهتر و عالی تری و کلا" نمی دونم من از این نظر با این مدلش بیشتر حال کردم و یه جوری فکر می کنم این موتور بیشتر به این ماشین تا مدل 2 لیتریش ! )
ایمنی سرقت
ترمز هاش هم عالیه
خستگی در راه زیاد نداره
سرنیشتان عقب برایشان جای کافی داره
و ..............

ایمنی : به نظر من ایمنی این ماشین در حد خیلی بالا نیست ولی مطئمن هست بهتر از بقیه ماشین های ایرانی هست ایربگ و ترمز و .... داره ولی برای سرنش به نظر من خیر !

زیبائی : به نظر من افتضاح و قدیمی ولی چهره ای کلاسیکی داره

کیفیت مونتاژ : قابل قبوله ولی ما که ماشین را تخویل گرفتیم چندین بار به نمایندگی مراجعه کردیم فقط چند بار مشکل روغن هیدرولیک پیدا کرد و هی خالی می شد و کلی ماشین را به قول معروف راهی نمایندگی می کرد تا بالاخره توسط یه تعمیرکار که ماله نماینگی نبود حل شد

می رسیم به قطعاتش که یه کم گرون و پر خرج و نسبتا" هم خرج نگه داریش بالا هست
مثلا" یه مورد یکی از آشنایان یه ماشین بهش زده بود و رفته بود و نفهمیده بود کی بوده از قسمت عقب کلی صدمه دید در حالی که به نظر نمیومد ماشین چند روزی بند باشه مدت 55 روز در نمایندگی بستری بود ! و بیشتر مشکلش عیب سیم کشی بود که بهش آسیب رسیده بود !!!! و مدت زیادی صرف همین موضوع بود
در حالی که خودرو ها یجدید مثل 206 از مالتی پکس بهره می برند که باعث می شه سیم کشی به نصف ودقیق و ... برسه و به افتضاحی زانتیا نرسه

مشکل عمده به نظر من : موضع شتاب گیری بالا هست که سرنیش عقب به این ور آن و رپرت می شه که براش به نظر من خیلی آزار دهنده است و آن هم از کمک فنر هاش هست !!! و خیلی به نظر من عیب بزرگی هست البته برای من که همیشه 3 تا تو ماشینیم و شتاب بالا معمولا" راه می افتیم !

ضبظش هم بود نبود خوبه

توی اروپا اگر قسمتتون شه برید ماشین با این رنج یعنی15 هزار تا 20 هزار یورور خیلی ماشین های توپی گیرتون می اد و واقعا" آن همه امکانات و تجهزات داره که توی خواب هم نمی شه با این قیمت این همه دید ! در حالی که به نظر من زانتیا در مقابل آن ها یه ماشین خیلی ساده و قدیمی می باشد

به نظر من در رنج قیمتی 19 تا 30 ملیون تنها ماشینی که حرف اول را می زنه فقط و فقط زانتیا هست و ماشین های دیگر که البته خیلی هم کم هست نمی تونه پاسخ گو باشه
مزدا هم تیپ 3 داشتیم بد نبود فقط عیبش بود به نظر من داحلش کوچیکه !

نظرات تماما" شخصی بود اا مطمئنی زانتیا داری؟؟؟؟

amirak
7 April 2006, 09:41 PM
کمکهای فوق العاده ای داره خیلی خیلی نرمه شتابشم از اوانته طبق ازمایش خودم بیشتره و راحت تا 5 سال جز تعویض روغن و فیلترو لنت خرج دیگه ای نداره.قدرت مانورشم خیلی بالاس .از نظر طراحی هم عین یه گلوله طراحی شده که میخواد شلیک بشه.خیلی زیباس هیچکسو ندیدم که بگه ماشین بدیه.در ضمن اگه زانتیا انتخابته زودتر بخر چون داره 9 درصد گرون میشه (26 27)بخاطر فروش بیش از پیش بینی سایپا.در اخر اینارو بهت توصیه میکنم.

*علی*
7 April 2006, 11:20 PM
کمکهای فوق العاده ای داره خیلی خیلی نرمه شتابشم از اوانته طبق ازمایش خودم بیشتره و راحت تا 5 سال جز تعویض روغن و فیلترو لنت خرج دیگه ای نداره.قدرت مانورشم خیلی بالاس .از نظر طراحی هم عین یه گلوله طراحی شده که میخواد شلیک بشه.خیلی زیباس هیچکسو ندیدم که بگه ماشین بدیه.در ضمن اگه زانتیا انتخابته زودتر بخر چون داره 9 درصد گرون میشه (26 27)بخاطر فروش بیش از پیش بینی سایپا.در اخر اینارو بهت توصیه میکنم.
دوست گرامی لطفا حرفی بزن که به عقل جور در بیاد شتاب زانتیا از آوانته بیشتر است:icon_arro :icon_arro
بر طبق سایت رسمی سیتروئن شتاب 0 تا 100 زانتیا 2000 برابر 11.4 ثانیه است که نمیدونم چه طور شده سایپا این شتاب رو 10.4 ثانیه حالا اگر هم همون 10.4 ثانیه باشد
در حالی که شتاب 0 تا 100 آوانته 9.1 ثانیه یعنی 1.3 ثانیه سریعتر
در ضمن فکر کنم اگر با کسی که آوانته داشته و کورس شتاب گذاشتی اون اصلا رانندگی بلد نبوده که شما تونستی بگی زانتیا شتابش از آوانته بیشتر است:icon_arro :icon_arro

Yonjeh
8 April 2006, 12:35 AM
مشكا آوانته اينه كه ضاهر اون اصلا خوب نيست. زانتيا هم ظاهر خوبي نداره ولي كسي كه به زانتيا نگاه مي‌كنه مي‌فهمه يه ماشين گرون و باكلاسه. ضمنا هيوندا اصولا باكلاس نيست. به حصوص آوانته كه ظاهري در حد ورنا داره.

kima
8 April 2006, 01:47 AM
من تا به حال زانتیا نداشتم اما زیاد نسبتا سوار شدم
یکی از چیزهایی که داره و اینه که با حرکت ماشین عقب ماشین خیلی تکون میخوره و در کل ماشینی که پشت ماشین در حال حرکت باشه حرکت های ماشین رو به خوبی مشاهده می کنه
در قسمت داشبور و جلو هم که از پژو 405 ساده تره
در کلاز لحاظ شتاب چیز جالب و وسوسه انگیزی هست اما ماشین روز نیست
مصرف لنت ترمز زیادی هم داره و قیمت هر دست لنت ترمز فرانسوی هم ......

salar68
8 April 2006, 01:55 AM
مطمئنی زانتیا داری؟؟؟؟

با اجازه از شما

*علی*
8 April 2006, 11:09 AM

در ضمن نظر تون رو درباره این عکس هم بدهید البته به دوستان چون ما دیگه رفتیم :icon_excl :icon_excl

http://www.euroncap.com/images/results/large_family_cars/citroen_xantia_1997/citroen_xantia_1997.jpg

po2ya
8 April 2006, 11:28 AM
میتونم بپرسم چرا شما دوستان اینقدر علاقه دارید به کل کل و بحث بی مورد و موضوع اصلی تاپیک رو بیخیال میشید؟!!
دوستان گرامی لطفا تاپیک رو به بیراهه نکشید در صورت تکرار با کاربران خاطی برخورد جدی میشود!

*علی*
8 April 2006, 06:11 PM
نمی دونم چرا نمیتونم دل از این سایت بکنم

در ضمن اینکه از مدیران سایت عذر خواهی میکنم
اما باید گفت که مدیران سایت اگه قصد دارند افرادی چون ....... حرف نادرست یا بدون دلیل و مدرک بزنند و کسی چیزس نگه فکر نکنم این سایت به جایی برسه
در ضمن معمولا در هر بحثی که منطق صحیح نباشد کل کل به وجود میاآد
و بنده تا حالا که سعی کردم کاملا با دلیل و منطق حرف بزنم

Generation-x:
دوست عزیز آخرین اختار رو به شما میکنم از زدن پست های بی مورد و بی منطق و از همه مهمتر کل کل جدا خودداری کنید!
این سایت تا به الان با گفت گوی های مفید به اینجا رسیده و به دور از کل کل بی دلیل و منطق که شما الان میگی اگه کل کل نباشه سایت به جایی نمیرسه!!!

po2ya
8 April 2006, 11:27 PM
تمامی پست های بیربط و کل کل این تاپیک پاکسازی شد !!! دوستان گرامی اگر حرفهاتوون مدرک ودلیل داره لطفا بزنید ولی اگر حرفهاتوون از روی علاقه مفرط به ماشنیه که دارید هست لطفا حرفها را برای خود نگه داشته و پست نکنید چون هم کاربران رو خسته میکنید از تاپیک هم مدیران رو که باید تمامی پست های بیربط شما رو پاک سازی کنن!
این آخرین اختار بود در صورت مشاهده کل کل در این تاپیک با فرد خاطی شدیدا برخورد و تاپیک قفل میشود!

Artemis
8 April 2006, 11:55 PM
زانتیا به قول بچه های مکانیک هیولاست آیرودینامیک فوق العاده ای داره و در سرعت های بالا انگار به آسفالت چنگ میندازه و احساس امنیت را به انسان منتقل میکنه
تنها عیبی که داره سیستم کامپیوترش است که اگر قاط بزنه امکان داره تا دم مرگ بری
چون یکبار ماشین صفحه کلاج شیکوند و یه تیکه از صفحه خورد به چشم الکترونیکیی که سیستم صفحه را کنترل میکرد و چشم از کار افتاد به همین دلیل کامپیوتر ماشین را تو لاین 4 اتوبان خاموش کرد و دیگه هم روشن نشد

amir_CLK500
14 April 2006, 06:08 PM
حاجی از زانتیا بهتر ماشین نیست تو ایران از اوانته هم بهتره:icon_mrgr

Profession@l
14 April 2006, 07:26 PM
من هر دو شونو سوار شدم . البته خودمم 1800 cc زانتیا رو ذارم مدل 80

موتور آوانته دوست من از زانتیای من (1800 cc) قویتره اما ظاهر بیرونی زانتیا واقعا از آوانته بهتره ... در مقایسه داخل هم باید بگم که داخل اوانته شیک تر از زانتیاست البته راحتی در صندلیهای عقب زانتیا به خاطر جای بیشتر , بهتره...

mse1445
14 April 2006, 07:59 PM
زانتيا طراحي ضعيفي داره انصافا قشنگ نيست
امنيتي هم دوستان نظر زياد دادن ديگه نظر با كارشناس
فكر ميكنم برتري اين ماشين سيستم تعليق نسبتا خوب اونه كه سيتروئن بزرگترين
مزيتش همينه

amir_CLK500
14 April 2006, 09:20 PM
مثل یه گلوله طراحی شده اسپرت نشده اش مث یه ماشین اسپرته واقعا نسبت به ماشینای داخلی (بجز ماکسی) از همه قشنگتره اصلا با اوانته قابل قیاس نیست.منم یه 2000 83 دارم یه بارم تصادف کردم اتاقشو عوض کردیم.

shahram2006_m
14 April 2006, 09:52 PM
من الان 206 دارم ولي شديدا به زانتيا علاقمند شدم و مي خوام بخرم چون به قول بچه ها هيولاست:icon_mrgr
ولي از لحاظ فني ، سيستم تعليق بسيار پيشرفته اي داره كه فقط روي يك سري از BMW ها و بنز ها هست نه روي همشون حتي اين سيستم روي تمام سيتروئن ها وجود نداره .
به طور مثال همين دكمه تنظيم ارتفاع و تنظيم اتومات ارتفاع خودرو در سرعت هاي مختلف يعني هر چه سرعت بالاتر ميره
سيستم تعليق خودرو پيشرفته اون باعث ميشه خودرو به طور اتومات ارتفاعش كم بشه تا خودرو به زمين نزديك تر بشه و تعادل خودرو حفظ بشه.:icon_cool

spiderman9119
14 April 2006, 11:09 PM
من با شهرام موافقم زانتیا بگیر واقعا تفاوتش محسوسه.

XELTEK
15 April 2006, 03:56 AM
زانتیا موتورش خوبه اما قیافش در پیتیه !!!!!!!

web
15 April 2006, 12:27 PM
زانتیا واقعا ماشین قدرتمندیه. از شتاب و سرعت و تعلیقش که دوستان زیاد صحبت کردن.
اینجا باید به گشتاور فوق العاده بالای این ماشین و نسبت دنده های واقعا هماهنگ نسبت به بقیه ی رقبای هم رده و قیمتش هم اشاره کنیم.
- شما داری با دنده 3 50 تا میری یه دفعه به سرت میزنه که شتابگیری کنی. با فشار پدال گاز با همون دنده گیربکس عین یک گیربکس اتوماتیک هوشمند بهت جواب میده و درسته که ماشین باندازه ی دنده معکوس شتاب نمیگیره اما من خودم نسبت به مزدا و پارس (حالا آوانته رو امتحان نکردم) امتحان کردم واقعا شتابی که ماشین میگیره خیلی محشره.
- با سی یلو یا حتی مزدا دنده مرده بری ماشین یکسره دکه میزنه (عقب جلو میره) اما زانتیا تحت هر دنده ای (تا 50 و نه کمتر) کاملا رامه و این رانندگی راحتتر رو برای مثلا خانومها در عین قدرت خیلی بالا نتیجه میده.

از اینا که بگذریم واقعا بنظر من صندلیها و زیرپای این ماشین از بیشتر ماشینهای مونتاژ داخل برتره. صندوق عقبش هم که فایبر گلاسه که هم از وزن ماشین کم شده هم اگه کسی از پشت بزنه زیاد متحمل خسارت نمیشین هم فشار زیادی روی هیدرولیک کمک قابل تنظیم عقب میاد. تازه تنها ماشینیه که میتونه مسافتی رو با 3 چرخ (غیاب یکی از چرخهای عقب) راه بره.

عیبهای این ماشین شاید سیم کشی پیچیده - کاهش روغن هیدرولیک فرمان (که اونم با کنترل متناوب نشانگر حله) و کمی تکان در قسمت عقب باشه که البته اگر ماشین کمی سنگین شه این مشگل هم تا %70 حل میشه.

قیافه ی ظاهریشم ممکنه به زیبایی بعضی مدلهای رایج داخل کشور نرسه اما کاملا واضحه که مهندسین طراحی این ماشین نخواستن پتانسیلهای بالای آیرودینامیکی این خودرو رو فدای زیبایی نسبی کنن. هرچند زیبایی سلیقه ای هست و بنظر من طرح جذاب و متفاوت و منحصربفردی داره.

sajjadnegaresh
15 April 2006, 02:48 PM
دوستان به نظر من اكه كسي واقعا نسبت به محصولات سيتروئن علاقه داره ، بهتره محصولات جديد شركت مثل ‍C5 و علي الخصوص ‍C6 رو امتحان كنه ، چون خيلي به روز تر و جديد تر از زانتيا هستند.

paymanonline
15 April 2006, 03:44 PM
به نظر من زانتیا بهترین ماشین موجود در ایرانه که راحت هم توی شهر میشه زیاد ازش استفاده کرد و هم میشه دائما مسافرت کرد و حتی ماکزیما هم در این حد نیست.

vincenzo
15 April 2006, 03:56 PM
سلام
به نظرم با ورود تویوتا کرولا و هیوندا اونته :زانتیا حرفی برای گفتن نداره
به خصوص امنیتش
با سپاس

amir_CLK500
16 April 2006, 05:31 PM
vincenzo تو همون ali_! نیستی؟؟؟؟

amir_CLK500
16 April 2006, 07:01 PM
ali_1 با ای دی جدید اومدی؟؟؟اره؟کجای اوانته اخه با زانتیا قابل مقایسه اس؟؟یه ماشین کره جنوبی رو چه جوری با یه ماشین فرانسوی مقایسه میکنی؟سیتروئن یکی از برترین خودروسازای اروپاس .شما همه چی روت توی امنیت ماشین میدونی اگه زانتیا امنیتش پایینه پس حساب کن اوانته و ....

shahram2006_m
16 April 2006, 08:36 PM
سلام
به نظرم با ورود تویوتا کرولا و هیوندا اونته :زانتیا حرفی برای گفتن نداره
به خصوص امنیتش
با سپاس

دوست عزيز شما يك بار پشت زانتيا بشين نظرت عوض ميشه:icon_cool

jraminj
16 April 2006, 11:53 PM
سلام دوستان
می شه در مورد این سه ماشین یعنی زانتیا و کرولا و اوانته که هر سه ماشین های خوبی هستند ساعت ها بحث کرد و... ولی فقط من این لینک زیر را می گذارم یک سری بزنید. فکر کنم اطلاعات خوبی بده اگر چه یه کم قدیمی هستش...

GIANT TEST:

Citroën Xantia Activa
Audi A4 1.8T
BMW 320i
http://www.citroen.mb.ca/Documents/Car/1.html

در ضمن نظر من اول زانتیا بعد کرولا و بعد اوانته(اگر همه موارد را در نظر بگیری وگرنه هر کدام در قسمتی در تنهایی از بقیه قوی تر است.)

*علی*
17 April 2006, 09:07 AM
ali_1 با ای دی جدید اومدی؟؟؟اره؟کجای اوانته اخه با زانتیا قابل مقایسه اس؟؟یه ماشین کره جنوبی رو چه جوری با یه ماشین فرانسوی مقایسه میکنی؟سیتروئن یکی از برترین خودروسازای اروپاس .شما همه چی روت توی امنیت ماشین میدونی اگه زانتیا امنیتش پایینه پس حساب کن اوانته و ....

جناب amir_cls500 به شما توصیه میکنم حد خودتون رو نگه دارید بنده مثل بعضی ها نیستم که بخوام با چند نام وارد سایت بشم و از زانتیا دفاع کنم

در مورد اینکه آوانته با زانتیا قابل مقایسه نیست باید بگم فکر نمیکنم شما اصلا تا حالا آوانته رو دیده باشید یا حداقل سوار اون شده باشید که اینجوری صحبت میکنید

در ضمن سیتروئن در بین اتومبیل های چه در اروپا و در جهان حرفی برای گفتن ندارد مگر در سیستم تعلیق

عزیز زانتیا در تست های اروپا دارای یک ستاره امنیت است در حالی که آوانته مدل 2003 دارای سه ستاره امنیت است

و اما آوانته ای که در خال حاضر در ایران تولید میشود و face lift شده مدل 2003 است دارای 4 ستاره امنیت است پس لطف کنید تا چیزی رو نمیدونید اظهار نظر نکنید

در ضمن امیدوارم که دوستانی که اینقدر قاطع نظر میدند با خرید اتومبیل دیگری نظرشون عوض نشه
چون معمولا آدم ها تا چیزی رو دارن اون چیز رو از رقبا بهتر میدونند
در ضمن فکر نکنید بنده علاقه متعصبانه به هیوندایی دارم یا آوانته
بلکه سعی میکنم از حق دفاع کنم
احتمالا تا دو سه هفته آینده هم آوانته رو میفروشم و کمری میگیرم پس.......................

paymanonline
19 April 2006, 06:04 PM
بابا کمری
دیگه داره کم کم جواد میشه
آخه هر جا میری میبینی که یه کمری افتاده گوشه خیابون
ولی خوب خداییم از زانتیا و اوانته و ... بهتره

amir_CLK500
28 April 2006, 09:21 PM
بچه ها حماقت نکنید زانتیا سراغشم نرید فقط اوانتتتتته .چون سه اسب بخار قویتر از زانتیاس:icon_sad: :icon_arro :icon_mrgr

Payamnazeri
2 May 2006, 12:22 PM
مصرف لنت ترمز زیادی هم داره و قیمت هر دست لنت ترمز فرانسوی هم ......
بابام یه زانتیا 2000 داره.چند وقت پیش لنتش تموم شده بود و چراغش وقتی ترمز میگرفتی روشن میشد.سر همین تعویض لنت با بابام کل کل میکردم.بابام لنت پارس صادراتی رو پیشنهاد میکرد و من لنت فابریک.خلاصه زور بابام بیشتر بود و رفت یه دست لنت کامل پارس جلو و عقب خرید 18000 تومان و عوض کرد.تا دو روز که لنت هنوز جا نیفتاده بود من بهش میخندیدم ولی بعد از دو سه روز ترمز شد مثل اولش:icon_twis :icon_twis .
نتیجه اخلاقی این داستان:زیاد دنبال لنت فابریک نروید.

XELTEK
3 May 2006, 03:04 AM
بابام یه زانتیا 2000 داره.چند وقت پیش لنتش تموم شده بود و چراغش وقتی ترمز میگرفتی روشن میشد.سر همین تعویض لنت با بابام کل کل میکردم.بابام لنت پارس صادراتی رو پیشنهاد میکرد و من لنت فابریک.خلاصه زور بابام بیشتر بود و رفت یه دست لنت کامل پارس جلو و عقب خرید 18000 تومان و عوض کرد.تا دو روز که لنت هنوز جا نیفتاده بود من بهش میخندیدم ولی بعد از دو سه روز ترمز شد مثل اولش:icon_twis :icon_twis .
نتیجه اخلاقی این داستان:زیاد دنبال لنت فابریک نروید.
نتیجه اخلاقی من : اگه از جونت سیر شدی لنت ایرانی بنداز !!!!
من همینجا مشروط میشم که این لنتها بیشتر از 2500 کیلومتر برات کار نمیکنه !!!

*علی*
6 May 2006, 09:52 AM
فقط 3 اسب :icon_ques
:icon_mad:

:icon_arro توی ده ما 140 منهای 132 میشود 8 :icon_arro
نمیدونم شاید ما خیلی زیاد میگیم
نظر شما چیه ؟

سپاهان
6 May 2006, 07:00 PM
من خودم مدرک تخصصی تعلیق و هیدرولیک زانتیا را از سایپا یدک دارم
به نظر من اکثرا نمیدونند که زانتیا چه اتومبیلیه !!!!
بزرگترین عیبش اینه که ارزونه
c5 اون محشره

po2ya
7 May 2006, 11:15 AM
دوستان تاپیک در مورد زانتیا هست نه C5لطفا بیشتر مراعات کنید!!

salar68
7 May 2006, 01:36 PM
دوستان تاپیک در مورد زانتیا هست نه C5لطفا بیشتر مراعات کنید!!

به جای زانتیا در کارخانه سیتروئن سی 5 تولید شد
اما خب درسته هیچ ربطی به این تاپیک نداره

hesamone2006
12 May 2008, 02:31 PM
بدنه چندان محکمی نداره

El Padrino.
12 May 2008, 04:59 PM
زانتیا ماشینیه که تا 10 سال پیش خوب بود به نظر من ضرایب دندش خیلی کمه و سیستم تعلیقش خیلی خوبه ولی چند تا اشکال داره در کل انتخاب های بهتری هم هست

po2ya
12 May 2008, 06:09 PM
دوستان میشه لطف کنین و نبش قبر نکنید ؟!!!
تاپیک مال 2 سال پیش هست !